Thursday, 29 September 2011

minyak wangi AKU..!


ari2 tak pakai perfium ni.. rase tak lengkap plak..

Dulu, tahun 2003 aku start pandai sal perfium mahal2 nie.. sebelum2 tu, pakai yang biase2 jer...

tapi, yg paling aku "faburate".. HUGO BOSS DEEP RED.. tengah aku menaip ni, boleh terbau semerbak kaharuman perfium tu.. aku leh diketegorikan GILER SAWAN TAHAP SATELIT lah sal perfium tu...



dan orang yg memperkenalkan aku dgn perfium tu, tak lain my hubby lah.. dari sekecil2 botol sampai yang paling besar.. semua aku ader.. botol dier memang berat.. warne, my "faburate" colour.. MERAH..!!


Dulu harge die sekitar RM200 kebawah, tapi sejak dua menjak ni.. dah naik sampai RM300 lebih... gilo ke apo..!!.. tapi aku tetap beli.. lantak lah.. walau naik sampai RM1000 harge dier..

Cume, baru2 nie.. my hubby suruh cube perfium baru plak.. dari Jenifer Lopez... DESEO.. emmm.. bolehlah baunyer.. dah belikan.. mestilah abiskan..


tapi, sebelum perfium JLo ni, banyak dah aku cube lain2 brand.. cam.. :















Dan banyak lagi lah.. dah tak ingat coz mase cepat tul berlaluuuuu....

Jadi kire ok lah aku ni setia dengan yang satu, coz dah banyak perfium aku try.. semuanyer HAMPEH KAMBING..!!
korang plak.. pakai perfium ker..? hati2.. jangan sampai bau ketiak plak... !! :)