Thursday, 29 September 2011

minyak wangi AKU..!


ari2 tak pakai perfium ni.. rase tak lengkap plak..

Dulu, tahun 2003 aku start pandai sal perfium mahal2 nie.. sebelum2 tu, pakai yang biase2 jer...

tapi, yg paling aku "faburate".. HUGO BOSS DEEP RED.. tengah aku menaip ni, boleh terbau semerbak kaharuman perfium tu.. aku leh diketegorikan GILER SAWAN TAHAP SATELIT lah sal perfium tu...



dan orang yg memperkenalkan aku dgn perfium tu, tak lain my hubby lah.. dari sekecil2 botol sampai yang paling besar.. semua aku ader.. botol dier memang berat.. warne, my "faburate" colour.. MERAH..!!


Dulu harge die sekitar RM200 kebawah, tapi sejak dua menjak ni.. dah naik sampai RM300 lebih... gilo ke apo..!!.. tapi aku tetap beli.. lantak lah.. walau naik sampai RM1000 harge dier..

Cume, baru2 nie.. my hubby suruh cube perfium baru plak.. dari Jenifer Lopez... DESEO.. emmm.. bolehlah baunyer.. dah belikan.. mestilah abiskan..


tapi, sebelum perfium JLo ni, banyak dah aku cube lain2 brand.. cam.. :















Dan banyak lagi lah.. dah tak ingat coz mase cepat tul berlaluuuuu....

Jadi kire ok lah aku ni setia dengan yang satu, coz dah banyak perfium aku try.. semuanyer HAMPEH KAMBING..!!
korang plak.. pakai perfium ker..? hati2.. jangan sampai bau ketiak plak... !! :)


Wednesday, 6 July 2011

BIRTHDAY


Selamat Hari Lahir kepada semua

Setiap orang ader tarikh kelahiran mereka tersendiri kan.. macam tu gak sayer & family...
MERAIKANnn..??? eemmmm....
Yes ! setiap tahun kami meraikan.. cume dengan cara kami yang tersendiri...
Tak perlu meriah yg melampau... tapi penuh ngan kasih dan sayang... dan
mohon KEBERKATAN dari ALLAH..
ari ni, sayer nak kongsi sambutan Hari Lahir kami satu family buat tahun 2011 ni..



Hari lahir saya yang disambut di Pejabat.. best sangat.. THANKS guyss..
SurpRise Tauuu... terujeee..


Yang ni, anak sulung kami.. sambut di TABIKA ngan kawan2..
ske sangat Danish tu.. Kawan2nyer apatah lagi..!!


Dan yang nie, khas buat anak bungsu kami.. raikan kat umah jer..
Tapi, hadiah untuk Raiyan paling banyak...
Best gak jadi baby nie...!



And ni, my Husbandnyer birthday...
Sayangnyer.. takde gambar utk tahun nie.
My hubby sambut kat pej dier... Surprise gak..
Bawak balik hadiah jer..

Anyway.. kami ader cara tersendiri untuk menghargai setiap detik pernafasan kami di muka bumi milik ALLAH ini..

THANKS ALLAH... LOVE U ALLAH..

Monday, 4 July 2011

teringin


abangggg.. efa nak cup cake... abang belikan yek...


Tapi nak yang sedap & warna-warni tau...


Tapi bile ek efa blh dapat...
emmmmmmmm...


PERSOALANANnnn....?????????? tiada jawapan...

MANIK... manik...

Terus-terang.. aku memang tak kuat biler cite bab POSE nie.. emmm!!
Anyway.. aku sentiase cube & terus mencube untuk jadi insan ciptaan ALLAH yang terbaik..
So, untuk "bakal" raye yang kan tibe dalam mase 2 bln nie, aku pon jahit ler manik dengan REKAAN TERBARU untuk ibu mertuaku... Harap dier ske la... Jadi, gambar kat bawah ni lah hasilnyer.... :)


ok tak.. & harapannyer, agar design nie jadi sumber inspirasi utk korang jahit baju korang nanti....

LOVE u all...

Tuesday, 12 April 2011

Tido ZZzzzzz...

huh.... lama tak update blog.. bz ker...!!? emm.. ader ler skit.. so, 2day, sayer upload picture my baby bongsu.. baby raiyan.

Perjalanan pergi kerje makan mase 1 jam.. balik 1 jam setengah.. so, setiap ptg maser layan jem.. my baby mesti tido.. tak lamer la.. but sempat la dier pejam mate. so, kt bwh ni gambar yg sempat sayer SNAP maser dier tido..


enjoy...






Ni plak.. kat maner2 yg dier rase nak tido.. dier tido.. agaknyer, sbb tu my baby raiyan tembam macam tembikai kot.. :) but tu yang best.. GeRAmmmmm...




ok... tu jer.. dah g buat kerje ek.. CCTV banyak... kang BOS korang jadi GODZILLA plak..

Friday, 25 February 2011

MR. RABBIT.... ong.. ong..

Rabbit...


Ni rabbit sayer... comel kan..? Namenyer.. BONG ! Arnab jantan...

Hello..
yang ni pon rabbit sayer.. GIRL namernyer.. tapi, jangan tertipu dgn namenyer.. GIRL ni.. jantan tau... :)

Sunday, 30 January 2011

Little Black Light

Ni rupe asal lampu depan kereta kesayanganku..


Dan ni plak pas kami tampal sticker kat cermin depan kete..
Tapi kami tinted itam dulu arrr...

ok tak..? tak yah anta kedai..